Live in uw café

Zoekt u voor uw café: 

Een feestavond met fantastische bands waar vaste bezoekers en een nieuw publiek op afkomen?

Bands met een flinke dosis ervaring die zowel eigen repertoire als covers spelen?

Muzikanten die zich moeiteloos aanpassen aan elk publiek?

Voor elke gelegenheid en voor elke stijl zijn we in staat om een passende line-up van door ons op kwaliteit geselecteerde bands te bieden. We maken een mooie mix van lokale bands en gelouterde veteranen die door het hele land optreden. Instrumentaal of vocaal, rustig, sfeervol of vlammend, het kan allemaal en voor iedereen. Het zeer gevarieerde- en steeds vernieuwende aanbod biedt voor elk wat wils, een avond voor jong en oud. De avond kan ook compleet worden gemaakt met een dj.

Plug Unit Music verzorgt elke avond tot in de puntjes. Wij leveren de apparatuur en verzorgen de opbouw. Door onze jarenlange ervaring in de muziekindustrie weten we precies hoe we, en met welke apparatuur en opstelling, het geluid zo optimaal mogelijk kunnen krijgen voor de ruimte waar gespeeld wordt. Op de avond zelf zijn er professionele technici aanwezig om de bands tijdens hun optreden te begeleiden. Wij zorgen voor een perfecte match tussen café en muzikanten: een win-winsituatie waar publiek, café en bands na afloop tevreden op terug kunnen kijken.

We hanteren zeer scherpe prijzen en hebben een aantrekkelijke ‘Eerste avond’ aanbieding. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven; bel of mail voor een afspraak en dan zorgen we samen voor een feestelijke en muzikale avond.

Reacties van café eigenaren en medewerkers

Rutger Roos (Café 'De Dreef' te Waddinxveen):

"De jongens van Plug Unit zijn super om mee te werken. Ze zorgen dat alles goed geregeld is en dat ik me bezig kan houden met mijn eigen personeel en activiteiten achter de bar. Als ik dit allemaal zelf zou moeten regelen dan kost het me veel meer tijd en geld. Mijn café stond vol en het was een topavond."  

Nicolle Honkoop (Café 'Wapen van Stolwijk'):

"Het was een drukke en gezellige avond. Ik heb na afloop ook veel leuke reacties gehad van bezoekers. Plug Unit komt binnenkort weer langs om de plannen voor een nieuwe avond te bespreken."

Judith Oosterwijk (Café 'Goejanverwelle' te Hekendorp):

"Het was te gek! De bands en de organisatie waren fantastisch. Het café stond stampvol. Ik kijk nu al uit naar een volgende editie!"

Reacties van bezoekers

Ben: “Ik kwam voor de band die hier uit het dorp komt, maar was ook zeer verrast door de hoge kwaliteit van de andere bands. Wat kunnen die gasten goed spelen zeg! Ik ga de volgende keer zeker weer.”

Tessa: “Naast de leuke mannen op het podium? Ik vond vooral de sfeer te gek. Het voelde aan alsof iedereen erbij betrokken was. Een groot feest en super gezellig.”

 

Cafe

De voordelen op een rijtje

  • Zeer scherpe prijzen en een aantrekkelijke ‘Eerste avond’ aanbieding.
  • Alle benodigde apparatuur wordt door ons geleverd, geïnstalleerd en opgeruimd.
  • De apparatuur en de instrumenten worden zo opgesteld dat het geluid optimaal  is voor de ruimte waar gespeeld wordt.
  • Professionele technici zijn aanwezig om de bands tijdens hun optreden te begeleiden.
  • In overleg maken we een bij uw café passende line-up van speciaal geselecteerde bands.
  • Een gezellige en muzikale avond voor uw stamgasten en een nieuw publiek.
  • Doordat wij de optredens van A tot Z verzorgen kunt u zich op de avond zelf richten op uw normale werkzaamheden.
Cafe

Informeer vrijblijvend naar onze tarieven; mail voor een afspraak naar tim@plugunit.nl en dan zorgen we samen voor een feestelijke- en muzikale avond.